Vegan spaghetti Alfredo από τον Άκη Πετρετζίκη!
Vegan spaghetti Alfredo από τον Άκη Πετρετζίκη. Εύκολη και γρήγορη συνταγή για ζυμαρικά με σάλτσα Αλφρέντο από κάσιους και κουνουπίδι!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
100 γρ. κάσιους
500 γρ. γάλα αμυγδάλου
50 γρ. λάδι καρύδας
50 γρ. πάστα miso
αλάτι
πιπέρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο, τριμμένο
1 κουνουπίδι, μικρό 400γρ
500 γρ. σπαγγέτι
1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
30 γρ. φουντούκια, ψιλοκομμένα, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com