Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη
Frangipane με κεράσια από τον Άκη Πετρετζίκη. Ένα νόστιμο και εύκολο γλυκό χωρίς γλουτένη με αλεύρι και γάλα αμυγδάλου, ινδοκάρυδο και επικάλυψη από χυμό κεράσι!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
280 γρ. κεράσια, ολόκληρα
600 γρ. χυμό κεράσι
80 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
180 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη
80 γρ. βούτυρο καρύδας
3-4 κ.σ. νερό, για άλειμμα
270 γρ. αμύγδαλο, τριμμένο
150 γρ. μέλι
70 γρ. γάλα αμυγδάλου
20 γρ. ινδοκάρυδο
2 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
5 αβγά
Για το σερβίρισμα
40 γρ. αμύγδαλο φιλέ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com