Πάβλοβα με φράουλα από τον Άκη Πετρετζίκη!
Το πιο εντυπωσιακό αλλά συγχρόνως και νόστιμο γλυκό που θα σας ξετρελάνει!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
- 150 γρ. ασπράδια, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 βανιλίνες
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- 250 γρ. σαντιγί
- 100 γρ. φράουλες
Για το σερβίρισμα
- 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- δυόσμο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com