Φτιάξτε δροσερό σορμπέ rhubarb όπως ο Άκης Πετρετζίκης
Σορμπέ rhubarb από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε ένα εύκολο και διαφορετικό καλοκαιρινό sorbet από ραβέντι και εντυπωσιάστε!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
500 γρ. rhubarb, μόνο το κόκκινο μέρος, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1-2 εκ.
450 γρ. νερό
250 γρ. ζάχαρη καστανή
χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
5 γρ. τζίντζερ, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα αλάτι
50 γρ. γλυκόζη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com