Pulled pork στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη
Pulled pork στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε νόστιμο χοιρινό με σάλτσα κρασιού και μουστάρδας και γεμίστε ψωμάκια για burger!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1/2 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
Για το σερβίρισμα
ψωμάκια για burger
200 γρ. τσένταρ, λιωμένο
100 γρ. αγγουράκι τουρσί
πατάτες τηγανητές
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com