Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδα-μέλι από τον Άκη Πετρετζίκη!
Μία διαφορετική συνταγή που θα κάνετε ξανά και ξανά!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
200 γρ. ρύζι μπασμάτι
400 γρ. νερό
5 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
3 φύλλα φασκόμηλου
1 κιλό γαλοπούλα, φιλέτο στήθος
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
50 γρ. κρασί λευκό
80 γρ. μουστάρδα
100 γρ. νερό
200 γρ. κρέμα γάλακτος
35%1 κ.σ. ρίγανη
1 κύβο κότας
2 κ.σ. μέλι
Για το σερβίρισμα
ρίγανη
ελαιόλαδο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com