Ψαρονέφρι με γλυκόξινο γλάσο και πουρέ παστινάκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Πεντανόστιμο ψαρονέφρι με γλυκόξινο γλάσο και πουρέ παστινάκι από τον Άκη Πετρετζίκη. Το αγαπημένο σας χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα και πουρέ parsnip.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τον πουρέ
800 γρ. παστινάκι
700 γρ. νερό
300 γρ. γάλα, προαιρετικά
2 κ.σ. θυμάρι
100 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. μέλι
Για το ψαρονέφρι
800 γρ. ψαρονέφρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
50 γρ. κρέμα βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
200 γρ. νερό
200 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetetzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ