Πάβλοβα με κόκκινα φρούτα και λευκή σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ίσως ο... βασιλιάς των γλυκών που είναι ό,τι πρέπει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Για τη μαρέγκα
150 γρ. ασπράδια, από 5 μέτρια αβγά
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη γκανάς
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
50 γρ. γλυκόζη
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
φράουλες
σμέουρα (raspberries)
φρέσκαμαύρα μούρα (blackberries)
μύρτιλα (blueberries)
κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένη
δυόσμο, φρέσκο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com