Taste

Γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου από τον Άκη Πετρετζίκη

Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!

 

                                    

Για τα γιουβαρλάκια

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

500 γρ. κιμά κοτόπουλο

2 κ.σ. άνηθο

1 κ.σ. δυόσμο

1 κ.σ. κύμινο

150 γρ. ρύζι γλασέ

αλάτι

πιπέρι

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 1/2 λίτρο νερό

1 κύβο κότας

φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι

1 φύλλο δάφνης

Για το αβγολέμονο

ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια

χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια

2 κρόκους

αλάτι

πιπέρι

1 κ.γ. κορν φλάουρ

1 κ.σ. άνηθο

Για το σερβίρισμα

άνηθο

πιπέρι

ελαιόλαδο

λεμόνι

Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved