Ρεβιθόρυζο από τον Άκη Πετρετζίκη
Ρεβιθόρυζο από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κουρκουμά
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
250 γρ. ρύζι μπασμάτι
800 γρ. νερό
600 γρ. ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης
Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. βασιλικό
1 λεμόνι, σε φέτες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
δεντρολίβανο
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com