Κορμός σοκολάτας με πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κορμός σοκολάτας με πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη! Αξιοποιήστε τα κουλουράκια του Πάχα και σπιτικό κορμό με ζαχαρούχο γάλα!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
110 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
30 γρ. καρυδόψιχα
70 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
15 γρ. κακάο
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 κ.γ. κονιάκ
Για το σερβίρισμα
πασχαλινά κουλουράκια, σπασμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com