Τρουφάκια καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη
Τρουφάκια καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
100 γρ. ινδοκάρυδο
60 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μέλι
100 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα
30 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
20 γρ. ινδοκάρυδο
Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το τυρί κρέμα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ανακατεύουμε, στη συνέχεια, με τα χέρια μας για να σφίξει το μείγμα.
Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσουν.
Διάβασε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com