Τοστ με σπανάκι και φέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Τοστ με σπανάκι και φέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. δυόσμο, φρέσκο
1 κ.γ. άνηθο, φρέσκο
200 γρ. σπανάκι, κτψ.
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο, για το άλειμμα
4 φέτες ψωμί για τοστ
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
150 γρ. φέτα, τριμμένη
Τοποθετούμε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, τον δυόσμο και τον άνηθο.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο και το σπανάκι, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com