Το μόνο που χρειάζεσαι για την τέλεια γιορτινή βελουτέ σούπα, είναι το κατάλληλο ραβδομπλέντερ
Taste

Το μόνο που χρειάζεσαι για την τέλεια γιορτινή βελουτέ σούπα, είναι το κατάλληλο ραβδομπλέντερ

Όπως γνωρίζεις, η κρεμώδης, smooth υφή μίας βελουτέ σούπας είναι «το Α και το Ω» για να μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σου.

Αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα, αυτό είναι τα γιορτινά ρεβεγιόν που θα διοργανώσεις στο σπίτι σου, καθώς μέσω του φαγητού, έρχεσαι ακόμη πιο κοντά με όσους αγαπάς. Γι’ αυτό, όταν προετοιμάζεις το μενού που θα σερβίρεις στους καλεσμένους σου, φροντίζεις να είναι «πλούσιο» σε επιλογές και περιλαμβάνεις όλες τις διαχρονικές, λαχταριστές συνταγές, που έχουν «σφραγίσει» γευστικά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ωστόσο, το πιάτο που καθορίζει ένα εορταστικό δείπνο, δεν είναι το κυρίως πιάτο όπως ίσως πιστεύεις, αλλά το ορεκτικό, δηλαδή το πρώτο πιάτο που ανοίγει την όρεξη και την… καρδιά των καλεσμένων σου. Και αν υπάρχει ένα ορεκτικό που έχει την τιμητική του σε κάθε γιορτινό τραπέζι, αυτό είναι η βελουτέ σούπα, ένα φαγητό που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία, όμως, είναι δύσκολο να το πετύχεις στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του.

Σκέψου, απλώς, πόσες φορές ακολούθησες ένα βίντεο tutorial για βελουτέ σούπα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θύμιζε καθόλου το πιάτο που παρουσιαζόταν εκεί. Έχει σημασία να γνωρίζεις, λοιπόν, πως αυτό που χρειάζεσαι πριν από όλα, είναι έναν «σύμμαχο» μαγειρικής, ένα εργαλείο που σου εγγυάται πως μπορεί να πετύχει την τέλεια, απαλή υφή, του πιο γιορτινού και απολαυστικού πιάτου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved