Taste

Φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με Μετσοβόνε και άγριο ρύζι από τον Άκη Πετρετζίκη

Φτιάξτε φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με Μετσοβόνε και άγριο ρύζι, όπως ο Άκης Πετρετζίκης και θα τη λατρέψουν όλοι αυτή τη συνταγή! 

Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:

Για τη γαλοπούλα

900 γρ. γαλοπούλα, (2 φιλέτα)

αλάτι

πιπέρι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο

50 γρ. σπανάκι baby

50 γρ. λιαστές ντομάτες

150 γρ. Μετσοβόνε, κομμένο σε κύβους

Για το άγριο ρύζι

200 γρ. άγριο ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο

250 γρ. χυμό πορτοκαλιού

1 κύβο κότας

500 νερό

αλάτι

πιπέρι

Για τη σάλτσα Μετσοβόνε

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

80 κρασί λευκό

50 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα

350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

200 γρ. Μετσοβόνε, τριμμένο

3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

Για τη σύνθεση

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

50 γρ. ρόδι, σε σπόρους

πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved