Ανιολότι με μανιτάρια και beurre noisette από τον Άκη Πετρετζίκη
Ανιολότι με μανιτάρια και beurre noisette από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
Για τη ζύμη
150 γρ. αλεύρι σκληρό
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1/2 κ.γ. αλάτι
2 αυγά, μεσαία
1 κρόκο, από μεσαίο αυγό, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
400 γρ. μανιτάρια champignon
1 πράσο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. λάδι τρούφας, λευκής
150 γρ. τυρί κρέμα
Για το beurre noisette
70 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. φύλλα φασκόμηλου
5 κλ. θυμάρι
1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
Για το σερβίρισμα
50 γρ. τυρί κρέμα
ρόκα
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
πιπέρι
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com