Μοσχάρι μπρεζέ με μανιτάρια και κόκκινο κρασί από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ένα λαχταριστό πιάτο, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι!
Θα χρειαστείτε:
2 κιλά μοσχαρίσια ελιά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
15 γρ. αλάτι
πιπέρι
3 καρότα
3 σκ. σκόρδο
300 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
300 γρ. κρεμμύδια, εσαλότ
100 γρ. κόκκινο κρασί
400 γρ. νερό
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
3 φύλλα δάφνης
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com