Μηλόπιτα στο τηγάνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Μία πεντανόστιμη μηλόπιτα που ψήνεται στο τηγάνι και θα φτιάχνετε ξανά και ξανά!
Θα χρειαστείτε:
2 πράσινα μήλα
1 κόκκινο μήλο
190 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
110 γρ. ηλιέλαιο
120 γρ. χυμό πορτοκαλιού
2 αυγά, μεσαία
1 κ.γ. κανέλα
2 βανιλίνες
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
½ κ.γ. αλάτι
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Για το σερβίρισμα
άχνη ζάχαρη
κανέλα
παγωτό
δυόσμο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com