Εύκολο προφιτερόλ με σαβαγιάρ από τον Άκη Πετρετζίκη!
Πεντανόστιμο και λαχταριστό γλυκό για όλες τις ώρες!
Θα χρειαστείτε:
Για το σιρόπι
150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. νερό
20 γρ. κονιάκ
Για την κρέμα πατισερί
750 γρ. γάλα πλήρες, σε θερμοκρασία δωματίου
45 γρ. κορν φλάουρ
200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για την κρέμα σοκολάτας
100 γρ. κουβερτούρα
30 γρ. κονιάκ
Για την κρέμα βανίλιας
20 γρ. βούτυρο
1 βανιλίνη
Για τη σύνθεση
10 σαβαγιάρ
Για το σερβίρισμα
σαντιγί
κουβερτούρα, τριμμένη
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com