Εύκολη ανοιχτή σοκολατόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Εύκολη ανοιχτή σοκολατόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Για το μείγμα σοκολάτας
2 αυγά, μεσαία
50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
80 γρ. βούτυρο, λιωμένο
200 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Για τη σύνθεση
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. κουβερτούρα
1 κρόκο, από μεσαίο αυγό, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
κουβερτούρα, λιωμένη
τρούφα σοκολάτας
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ