Εύκολο παγωτό παρφέ σε τρεις γεύσεις από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη συνταγή του για παγωτό παρφέ και μάλιστα για τρεις γεύσεις!
Συστατικά:
Για τους ξηρούς καρπούς
200 γρ. ξηροί καρποί, mix, ψημένοι
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για το παγωτό
200 γρ. τυρί κρέμα, κρύο
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, κρύο
500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. κόντιτα
50 γρ. κεράσια, γλασέ
2 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ