Κις λορέν με blue cheese και chutney αχλάδι από τον Άκη Πετρετζίκη
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες, αυτή η κις λορέν με blue cheese και chutney αχλάδι, θα σας βοηθήσει να το κάνετε!
Συστατικά
Για τη βάση
330 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τη φόρμα και το άνοιγμα της ζύμης
230 γρ. βούτυρο, + έξτρα για τη φόρμα
1 κ.γ. αλάτι
1 αυγό, μεσαίο
20 γρ. νερό
1 κρόκο, από μεσαίο αυγό, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ