Soft cookie στο τηγάνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Μία διαφορετική συνταγή που αν ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης και την πετύχετε, θα τη φτιάχνετε ξανά και ξανά!
Θα χρειαστείτε:
225 γρ. βούτυρο, ανάλατο
260 γρ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
2 αυγά, μεσαίο
1 κ.γ. ανθό αλατιού
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. μαγειρική σόδα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Για το σερβίρισμα
παγωτό
φύλλα δυόσμου
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ