Σεϊτάν από τον Άκη Πετρετζίκη
Το σεϊτάν, γνωστό ως «κρέας σίτου» ή «κρέας γλουτένης», είναι μια βάση που αποτελείται από αλεύρι, νερό και μπαχαρικά και για σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης μας προτείνει σεϊτάν.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκι
650 γρ. νερό
1 κ.γ. κάρι
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το άλειμμα του μπολ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com