Σνίτσελ αλά κρεμ με πατάτες τηγανητές από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη λιχουδιά; Σίγουρα πάντως όχι με τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!
Θα χρειαστείτε:
Για τη σάλτσα μανιταριών
350 γρ. μανιτάρια champignon
2 κ.σ. βούτυρο
1 σκ. σκόρδο
½ κρεμμύδι
1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
50 γρ. λευκό κρασί
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
αλάτι
Για το σνίτσελ
3 χοιρινά σνίτσελ, 500 γρ.
3 αυγά, μεσαία
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
½ κ.γ. πιπέρι
40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τις πατάτες
500 γρ. πατάτες, κατεψυγμένες
½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
αλάτι
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ