Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί από τον Άκη Πετρετζίκη
Δοκιμάστε τη χορτοφαγική εκδοχή του αγαπημένου παραδοσιακού φαγητού! Φτιάξτε λαχανοντολμάδες γιαλαντζί χωρίς κιμά και απολαύστε τους με vegan αυγολέμονο!
Συστατικά
Για τους λαχανοντολμάδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
250 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
400 γρ. ρύζι καρολίνα
400 γρ. νερό
1 λάχανο
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι δυόσμο
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 λεμόνι, για την κατσαρόλα
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com