Taste

Τερίνα με παντζάρια, ανθότυρο και τυρί κρέμα από τον Άκη Πετρετζίκη

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια, φτιάχνοντας τερίνα με παντζάρια, ανθότυρο και τυρί κρέμα, μια παραλλαγή ενός κλασικού γαλλικού ορεκτικού.

Συστατικά

Για τα παντζάρια
500 γρ. παντζάρια, βρασμένα
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, με ρόδι
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
Για τη γέμιση
500 γρ. ανθότυρο
400 γρ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
πιπέρι

Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved