Εύκολο Wellington με ψαρονέφρι από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ένα υπέροχο πιάτο που θα κάνει το γιορτινό σας τραπέζι ξεχωριστό!
Θα χρειαστείτε:
Για το ψαρονέφρι
350-450 γρ. ψαρονέφρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 σκ. σκόρδο
1 κλ. δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
Για το duxelle μανιταριών
800 γρ. μανιτάρια, σε κονσέρβα (450 γρ. στραγγισμένα)
1 κ.σ. λάδι τρούφας, προαιρετικά
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
1 φύλλο σφολιάτας, 425 γρ.
5 φέτες προσούτο
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
καρότα baby, ψητά
λαχανάκια Βρυξελλών, ψητά
θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ