Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε τα απόλυτα κανελόνια με κιμά, κόκκινη σάλτσα και κρεμώδη μπεσαμέλ.
Το τέλειο κυριακάτικο φαγητό!
Συστατικά
Για τη σάλτσα ντομάτας
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ξερό
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
2 κ.σ. φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1/2 κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
50 γρ. λευκό κρασί
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κύβο βοδινού Maggi
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com