Κοτόπουλο με πορτοκάλι, cranberries και δεντρολίβανο από τον Άκη Πετρετζίκη
Πεντανόστιμη γιορτινή εκδοχή του κλασικού κοτόπουλου στον φούρνο. Μαγειρέψτε το με πορτοκάλι, cranberries και δεντρολίβανο και συνοδέψτε το με γλυκοπατάτες!
Συστατικά
Για τη μαρινάδα
25 γρ. cranberries, αποξηραμένα
1 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. μέλι
60 γρ. ξίδι βαλσάμικο
2 σκ. σκόρδο
χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 κύβο κότας
αλάτι
πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com