Γιουβαρλάκια με γιαούρτι από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει την πιο νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια με γιαούρτι.
Συστατικά
Για τα γιουβαρλάκια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
150 γρ. ρύζι γλασέ
1 κρεμμύδι, μέτριο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. άνηθο
θυμάρι
ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
δυόσμο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 αυγό, μέτριο
1 λίτρο νερό
2 φύλλα δάφνης
1 κύβο κότας Maggi
δεντρολίβανο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ