Κοτόπουλο Caprese από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε το πιο ζουμερό κοτόπουλο Caprese με ντοματίνια, βασιλικό και φρέσκια μοτσαρέλα και φέρτε την Ιταλία στο πιάτο σας! O Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί.
Τα υλικά:
800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
300 γρ. ντοματίνια
2 κ.σ. βασιλικό
1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
150 γρ. μοτσαρέλα
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
πιπέρι
βασιλικό
κουσκούς, βρασμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com