Κρεμ μπρουλέ μανταρίνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Κρεμ μπρουλέ μανταρίνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε κρεμ μπρουλέ, το διάσημο γλυκό της Γαλλίας, σε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή με γεύση μανταρίνι!
6 γρ. μανταρίνι σε σκόνη, ή 30 γρ. ξύσμα μανταρινιού
420 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 βανιλίνη
3 κρόκους, από μεσαία αυγά
60 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
4 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ