Λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού από τον Άκη Πετρετζίκη
Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψετε το ψάρι σας είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά, όπως ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
7 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. πατάτες baby
αλάτι
πιπέρι
1 κολοκυθάκι, μεγάλο
1 καρότο
1 σκ. σκόρδο
800 γρ. λαβράκι
2 κλ. δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα λεμονιού
150 γρ. λευκό κρασί
100 γρ. νερό
1 κ.γ. κορν φλάουρ
χυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι
1 κύβο κότας
2 κ.γ. μέλι
2-3 κλ. θυμάρι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο
1 λεμόνι, σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ