Θράψαλο κοκκινιστό στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη
Ένα από τα πιο νόστιμα και λαχταριστά πιάτα, ενόψει Σαρακοστής! Δια χειρός Άκη Πετρετζίκη!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό θράψαλα, φρέσκα, 800 γρ. καθαρισμένα
2-4 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μανιτάρια champignon
2 καρότα
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
50 γρ. λευκό κρασί
200 γρ. νερό
1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
300 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ρύζι
μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
ψωμί, σε φέτες
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com