Η Ελένη Μενεγάκη το τόλμησε, εσύ; Δες πώς θα φτιάξεις την πιο λαχταριστή λαγάνα
Taste

Η Ελένη Μενεγάκη το τόλμησε, εσύ; Δες πώς θα φτιάξεις την πιο λαχταριστή λαγάνα

Τη συνταγή της η Ελένη Μενεγάκη δεν μας την είπε, αλλά έχουμε τη δική μας!

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και από το Σαρακοστιανό τραπέζι δεν θα λείπει φυσικά η παραδοσιακή λαγάνα. Η Ελένη Μενεγάκη λίγες ημέρες πριν έκανε τη δοκιμή της στο σπίτι και όπως παραδέχτηκε στον «αέρα» της εκπομπής της, όχι μόνο πέτυχε αλλά ήταν τόσο καλή και νόστιμη που κόντεψε να την φάει όλη.

eleni-menegaki-laoura.jpg

«Δεν μπορώ θα το πω… Χθες έκανα την πρώτη μου λαγάνα. Δεν είχα κάνει ποτέ, μα ποτέ… Βάλαμε όλα τα υλικά, όπως γράφουν όλες οι συνταγές, σχεδόν έγινε μόνη της. Πάτησα τα κουμπάκια στην κουζινομηχανή και… έγινε μόνη της, την έβαλα ένα τεταρτάκι στο φούρνο και παιδιά σε αυτή την ηλικία έφαγα την πρώτη δικιά μου λαγάνα! Είχα μεγάλη χαρά! Βέβαια, αν δεν ήταν το μηχανηματάκι δεν θα τα κατάφερνα. Ρε μια λαγάνα, δεν ξέρω πόσο έφαγα! Ντροπή μου για να δω, πετάει η κοιλιά μου σήμερα; Σε τι κατάσταση είμαι;», είπε

MENEGAKI.jpg

Και μπορεί να μας έσωσε τη συνταγή της, ο Άκης Πετρετζίκης όμως έχει τη δική του καταπληκτική συνταγή για φοβερή λαγάνα!

Δες τα υλικά

500 γρ. σκληρό αλεύρι
350 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
10 γρ. ξηρή μαγιά
1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
12 γρ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το άλειμμα
2 κ.σ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
σουσάμι

Δες την εκτέλεση ΕΔΩ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved