Μεσογειακό χταπόδι στιφάδο με ελιές από τον Άκη Πετρετζίκη
Χταπόδι στιφάδο με ελιές από τον Άκη Πετρετζίκη. Νηστίσιμη και εύκολη συνταγή για σιγομαγειρεμένο μαλακό χταπόδι στην κατσαρόλα με κρεμμυδάκια!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
1 κιλό χταπόδι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
15 κρεμμύδια, στιφάδου, καθαρισμένα
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
120 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες
3 φύλλα δάφνης
2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
πιπέρι
2 πρέζες μπούκοβο
1 κ.σ. μέλι
Για το σερβίρισμα
φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ