Πρασοκιμαδόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξτε την πιο νόστιμη πρασοκιμαδόπιτα με σπιτικό χωριάτικο φύλλο και λαχταριστή γέμιση από μοσχαρίσιο κιμά και πράσα, όπως ο Άκης Πετρετζίκης.
Για τη γέμιση
750 γρ. πράσα, καθαρισμένα
750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
250 γρ. φέτα
½ κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
2 αυγά, μεσαία
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
10 φύλλα κρούστας για πίτες
100 γρ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ