Taste

Αγιορείτικος μπακαλιάρος στην κατσαρόλα από τον Άκη Πετρετζίκη

Δείτε πώς να φτιάξετε την παραδοσιακή συνταγή για Αγιορείτικο μπακαλιάρο με πατάτες στην κατσαρόλα.

Πεντανόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό φαγητό!

Συστατικά

750 γρ. μπακαλιάρο, φιλέτο
800 γρ. πατάτες
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
½ κ.γ. κύμινο
1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
½ κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. νερό
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved