Αγιορείτικος μπακαλιάρος στην κατσαρόλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε την παραδοσιακή συνταγή για Αγιορείτικο μπακαλιάρο με πατάτες στην κατσαρόλα.
Πεντανόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό φαγητό!
Συστατικά
750 γρ. μπακαλιάρο, φιλέτο
800 γρ. πατάτες
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
½ κ.γ. κύμινο
1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
½ κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. νερό
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com