Φασολάκια με μανιτάρια και πατάτες από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε μια διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου σας μαμαδίστικου λαδερού! Συνδυάστε τα πράσινα πλατιά φασολάκια με μανιτάρια και πατάτες και απογειώστε τα με μια λεμονάτη σάλτσα, όπως ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
900 γρ. φασολάκια πλατιά, κατεψυγμένα
350 γρ. μανιτάρια champignon
800 γρ. πατάτες
75 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
500 γρ. νερό
⅓ ματσάκι άνηθο
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
1 κ.σ. μέλι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
ψωμί, σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ