Αθερίνα τηγανητή από τον Άκη Πετρετζίκη!
Δείτε όλα τα μυστικά για να τηγανήσετε την τέλεια αθερίνα! Ένα τέλειο ορεκτικό για το καλοκαίρι και όχι μόνο!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό αθερίνα
100 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
150 αλεύρι γ.ο.χ.
αλάτι
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
300 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
3 κ.σ. σπιτική μαγιονέζα
1 κ.γ. μπούκοβο
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
λάιμ, σε φέτες
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com