Τηγανητά καλαμαράκια στο air fryer από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε τα πιο τραγανά και σπιτικά τηγανητά καλαμαράκια στη φριτέζα αέρος και εξοικονομήστε χρόνο!
Δείτε όλα τα tips για έναν πεντανόστιμο θαλασσινό και καλοκαιρινό μεζέ της ελληνικής κουζίνας!
Συστατικά
1 κιλό καλαμάρι, καθαρισμένο
40 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
30 γρ. καλαμποκάλευρο
20 γρ. κορν φλάουρ
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ