Τραγανή πανσέτα με πουρέ καλαμποκιού από τον Άκη Πετρετζίκη
Μαγειρέψτε την πανσέτα με τον πιο απλό τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ και φτιάξτε ένα ιδιαίτερο πιάτο με σπιτικό πουρέ καλαμποκιού!
Συστατικά
1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο, με δέρμα
1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους, μαύρο
2 φύλλα δάφνης
2 κλ. δεντρολίβανο
80 γρ. κορν φλάουρ
2-3 κ.σ. σάλτσα BBQ
αλάτι
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ