Κακαβιά από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε μια παραδοσιακή βελουτέ ψαρόσουπα με ψάρια σκορπίνες, μύδια και πολλά λαχανικά! Τέλειο κυρίως γεύμα!
Θα χρειαστείτε:
1 κρεμμύδι
2-3 ελαιόλαδο
1-2 στικ σέλερι
2 καρότα
1 πατάτα
1/2 σελινόριζα
700 γρ. ντομάτες, τριμμένες
2 λίτρα νερό
2 φύλλα δάφνης
1/4 κ.γ. κρόκο Κοζάνης (σαφράν)
1 κιλό σκορπίνες
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. μύδια, με κέλυφος
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι
ελαιόλαδο
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ