Ψωμί με γραβιέρα και καρότο από τον Άκη Πετρετζίκη!
Δείτε πώς να απογειώσετε το κλασικό ψωμί φτιάχνοντας αλμυρό ψωμί με γραβιέρα και καρότο. Ιδανικό είτε για συνοδευτικό είτε για σάντουιτς!
Θα χρειαστείτε:
220 γρ. νερό
10 γρ. ξηρή μαγιά
500 γρ. σκληρό αλεύρι
200 γρ. καρότα
1 κ.σ. φασκόμηλο
αλάτι
πιπέρι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
70 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
ελαιόλαδο, για τη φόρμα
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ