Κοτόπουλο Cordon Bleu από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτικό κοτόπουλο Cordon Bleu, το διάσημο παναρισμένο σνίτσελ κοτόπουλου με γέμιση από γραβιέρα και καπνιστό ζαμπόν! Τραγανό απ'έξω και ζουμερό από μέσα!
Θα χρειαστείτε:
4 σνίτσελ κοτόπουλου, 600 γρ., περασμένα από τη μηχανή
4 φέτες γραβιέρα
4 φέτες ζαμπόν, καπνιστό
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 αυγά, μεσαία
100 γρ. πάνκο
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Για τον πουρέ
1 κιλό πατάτες
75 γρ. βούτυρο
αλάτι
Για το σερβίρισμα
φύλλα ρίγανης
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ