Gazpacho κόκκινης πιπεριάς από τον Άκη Πετρετζίκη
Η διάσημη σούπα gazpacho της Ισπανίας με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης και ντομάτες, τρώγεται πάντα κρύα ως ένα δροσιστικό πιάτο για το καλοκαίρι!
Γαρνίρετε με ντομάτα, αγγούρι και κολοκυθόσπορο για έξτρα γεύση!
Συστατικά
3 κόκκινες πιπεριές, Φλωρίνης
5 ντομάτες
1 αγγούρι, χωρίς τα σπόρια
1 κρεμμύδι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά
1 σκ. σκόρδο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com