Μαραθοκεφτέδες από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε τους πιο τραγανούς κεφτέδες με μάραθο και συνοδεύστε με μια σάλτσα γιαουρτιού με βαλσάμικο ξίδι, όπως μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. μάραθο
1 κ.σ. μαραθόσπορο
2 αυγά, μεσαία
150-180 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
100 γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
400 ml σπορέλαιο
Για τη σάλτσα
50 γρ. μάραθο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. κοφτό μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Για το σερβίρισμα
κρέμα βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com