Σκεπαστή διπλή πίτσα από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Σκεπαστή διπλή πίτσα από τον Άκη Πετρετζίκη

Δείτε βήμα βήμα πώς να φτιάξετε την απόλυτη σκεπαστή διπλή πίτσα με χειροποίητη ζύμη, σπιτική σάλτσα ντομάτας, τυρί, μπέικον, μανιτάρια και πιπεριά μέσα και έξω!

Για τη ζύμη

150 γρ. νερό
½ κ.γ. ξηρή μαγιά
½ κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
75 γρ. καλαμποκάλευρο
25 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
1 κ.γ. αλάτι
25 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για τα χέρια

Για τη σάλτσα

200 γρ. χυμό ντομάτας
2 κ.σ. γεμάτες φρυγανιά τριμμένη
2 κ.σ. γεμάτες παρμεζάνα, τριμμένη

Για τη σύνθεση

230 γρ. μανιτάρια, από κονσέρβα, κομμένα και στραγγισμένα
150 γρ. μπέικον, σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
καλαμποκάλευρο, για το ταψί και το άνοιγμα

Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved