Εύκολο παγωτό φιστίκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτικό παγωτό με φιστίκια Αιγίνης και εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους! Η απόλυτη συνταγή για καλοκαίρι!
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χωρίς κέλυφο + έξτρα για σερβίρισμα
250 γρ. καστανή ζάχαρη
2 κ.γ. κορν φλάουρ
600 γρ. γάλα πλήρες
600 γρ. γάλα εβαπορέ
1/2 κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com